Jouw werkverhaal

We zijn op zoek naar sterke verhalen uit de dagelijkse praktijk van jouw vak. Gewoon mensen uit een welke werksector dan ook die hun eigen (sterke) werkverhaal vertellen.

Het is goed om te luisteren naar de (sterke) verhalenmensen om ons heen. Het zijn vaak vergelijkbare oerdilemma’s waar we tegenaan lopen. We kunnen ontzettend veel van elkaar leren. De oplossingen, verhalen en dilemma’s van die ander zijn vaak de best practices waar we morgen zelf mee aan de slag kunnen. Wij proberen dit soort verhalen te verzamelen en ze te plaatsen in een theoretisch kader.

Heb je ook een werkverhaal dat je wilt delen met anderen?
Maak dan gebruik van de mogelijkheid om jouw verhaal te schenken aan de lezers van deze site en aan de deelnemers aan onze activiteiten. In ruil daarvoor zal ik jouw verhaal aanvullen met leerkansen voor iedereen.

De verhalen worden anoniem of alleen met vermelding van de voornaam geplaatst. Voor levende verhalen is het van belang dat je iets kunt horen, lezen over hoe de verteller de gebeurtenis heeft ervaren, wat hij daarbij voelde, etc. Daarom is het van belang dat je de verhalen vanuit het perspectief van de verteller opschrijft; dus vanuit de ‘ik’.

Desgewenst kun je bij mij een checklist voor een sterk werkverhaal opvragen. Mail me dan gerust.

Je kunt met behulp het formulier hiernaast uw eigen verhaal insturen.

Alvast bedankt voor uw inbreng!

Stuur hier uw eigen werkverhaal:

Jouw naam (verplicht)

De titel van jouw verhaal (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Verhalenvanger Gea Koren